Adventskalender 2022 : dag 13

Aqua Summer : Mélange d’hibiscus et de fruits saveur pêche et abricot.

Deze thee vond ik persoonlijk heel lekker. Ik hou erg van de perzik- en abrikoossmaak. Dit zijn twee vruchten die ik graag eet in de zomer. Ik kreeg een instant zomergevoel! Toevallig dronk ik hem wat later verder toen hij afgekoeld was en dat smaakte zeer verfrissend en lekker. Dus heel goed drinkbaar als aperitief in de zomer.

Kusmi Tea Aqua Summer - the art of tea.

Het hele jaar door zomer met de perzik en abrikoos biologische thee!

AquaSummer (Infusion de fruits bio) - Kusmi Tea | Epicerie fine
Kusmi Tea AquaSummer - 100 gr Loose Tea Tin - Organic Herbal Tea - Flavored  with Hibiscus, Peach & Apricot - Caffeine Free : Amazon.co.uk: Grocery

Santé !!!

De praline past er goed bij. Een lekkere fondant met praliné.

Het bedeltje is een sneeuwvlokje. Past bij het koude weer.

De happy stone is een kerstbal. Free houdt graag een kerstbal in haar handjes maar ik leerde haar dat ze heel breekbaar zijn. Kleine anekdote : Toen ik met haar onze boom wou versieren, legde ik haar uit dat sommige bollen kunnen breken. ‘Kapot’ zei ze. En ze was heel voorzichtig. Maar wat gebeurde er? Toen ik de eerste bol wilde hangen, liet ik die zomaar uit mijn handen vallen… gevolg : gebroken. Free bekeek mij met een blik van ‘wat doe jij nu?’ En toen moesten we beiden lachen. Ze weet nu ook hoe een ‘gebroken kerstbal’ eruit ziet…

Staat jullie boom er al? Hoe verliep het opzetten? Geen gebroken ballen?

Fijne dag nog. Tot morgen!