Aftellen tot Kerstmis : 21 december

Dag 21 van de adventskalender

Vandaag is het de kortste dag! Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan. Het licht zal stilaan weer meer doorbreken. Dat kunnen we allemaal heel erg gebruiken. Deze donkere dagen zijn al moeilijk genoeg met dat vervelend virus. Laten we vandaag ons eigen licht extra stralen voor mekaar door eens een telefoontje te doen of een lief smsje te sturen.

Ik begin met mijn theetje van Thelene. ‘Magical Rooibos’ een chai thee met venkel- en kaneelsmaak. Ik herken onmiddellijk de Rooibossmaak. Niet slecht, maar doet me meer denken aan medicijnsmaak… Toch drink ik het graag. Het kleurtje past goed in mijn kopje van Tealicious.

Mijn happy stone is nog eens een sneeuwmannetje. Ik vind dat eigenlijk één van de mooiste figuren in de winter. Alhoewel ik niet zo van sneeuw houd, toch vond ik het steeds leuk om met mijn kinderen een sneeuwman te maken in de tuin. Ze genoten enorm van het rollen van de bollen. En dan een wortel, stukjes hout voor knopen, ogen en mond. Was altijd een festijn!

Het boekje vandaag is het lied van ‘De rommelige reus.’ In de vorige dagen plaatste ik reeds een filmpje en het verhaaltje. Met dit liedje krijg je nog eens kort het verhaaltje in rijmpjes. Heel leuk om voor te lezen.

En we eindigen met een hele positieve noot ! Tot morgen ! Fijne dag allemaal !