Wie zijn de winnaars?

Wat kreeg ik veel lieve berichtjes van jullie !!! Zo leuk om te lezen welke posts jullie graag zien op mijn blog, facebook en Instagram. Het is altijd leuk om respons te krijgen van lezers. Ik plaats graag blije berichten. Maar soms zijn er ook eens minder goede momenten. Dan neem ik even pauze en doe het rustig aan. Toch voel ik mij steeds naar die ‘social media’ getrokken. Door mijn gezondheid en dan nog die miss Corona ben ik genoodzaakt om veel meer thuis te zijn. Soms wel eens moeilijk om mijn kinderen en vrienden zo weinig te zien, maar gelukkig kunnen we whatsappen. Die groepjes doen het goed hier.

Ik houd jullie niet langer in spanning :

De winnaars zijn :

mevr.coud.leest : ‘We moeten allemaal feminist zijn’

jitskekingmapostma : ‘De zevende zus’

Ka8leen : ‘Mijn dagen met niets’

Sturen jullie mij jullie adres in een privéberichtje?

Ik wens jullie heel veel leesplezier ! Ik stuur ze maandag op.

Hieronder kunnen jullie enkele lieve commentaren lezen :

Nogmaals dank en fijne dag !!!