Onmenselijk verliefd

Jorien Cohrs

Het leven lijkt Sophie-Ann toe te lachen: ze is gelukkig met haar jeugdliefde Jim, ze woont samen met hem en hun hondje Budd in een fijn huis en ze heeft net haar opleiding afgerond. Als Jim haar bovendien op romantische wijze ten huwelijk vraagt, lijkt niets een prachtige en onbezorgde toekomst in de weg te staan. Maar direct na het aanzoek krijgt Sophie-Ann last van angstaanjagende dromen, die steeds heftiger worden. Ook krijgt ze onverklaarbare lichamelijke klachten en wordt ze slachtoffer van een ernstig ongeluk waarbij een mysterieuze man betrokken is. Als deze man vervolgens terugkeert in haar dromen, staat haar leven volledig op zijn kop. Sophie-Ann twijfelt aan haar liefde voor Jim en aan zichzelf. Tegen alle adviezen van haar omgeving in, start ze een zoektocht naar de mysterieuze man. Al snel komt ze terecht in een rollercoaster waarin helemaal níets meer zeker is, zelfs haar eigen leven niet…

ISBN :9789081935234 Publicatiedatum :05/01/2019 Pagina’s :250 Uitgever :ISJB Uitgevers Prijs : € 15

Schrijfster Jorien Cohrs schreef een debuutroman: Onmenselijk verliefd. In de radiouitzending vertelt ze erover. (omroep Flevoland)

Over de auteur :

Jorien Cohrs is 28 jaar, woont met haar vriend in Almere en is moeder van een dochtertje van bijna 4. Zij runt haar eigen nagelstudio aan huis en schrijft graag. Onmenselijk verliefd is haar eerste boek. Daarnaast is Jorien regelmatig in de sportschool te vinden.

Wat vind ik van het boek?

Ik zag het boek langskomen op facebook en werd onmiddellijk geraakt door de titel : “Onmenselijk verliefd.” Ik ben van nature een zeer romantische persoon en die titel deed mij al fantaseren. En inderdaad, het is een soort fantasyverhaal. Meestal lees ik dit soort verhalen niet zo veel. Waarschijnlijk omdat ik al een stuk ouder ben… De cover sprak mij ook erg aan. Een mooi huis, maar wat onheilspellend. Ik dacht eerst dat het een thriller zou worden. Ik las het boek heel gretig uit. Ik kon amper stoppen met lezen. Van bij het begin voel je dat er iets zal gebeuren met Sophie-Ann. Ik vond haar direct sympathiek en het verhaal lees je ook vanuit haar standpunt. Heel rustigweg sijpelt er een nachtmerrie doorheen haar leven. Je vraagt je samen met Sophie-Ann af wat die nachtmerries betekenen. Je wil er steeds meer over weten en zo lees je steeds verder. De zinnen zijn vlot geschreven en er zijn duidelijke beschrijvingen van de omgeving waarin ze zich bevindt. De spanning wordt opgebouwd tot op het laatste moment dat naar een open einde neigt. Ik dacht bij mezelf : ooh nee, het is gedaan! Hier moet toch nog een vervolg op komen… En inderdaad, zoals ze in het interview vertelt, ze is reeds bezig met het tweede deel. Daar ben ik heel blij om. Dat zal ik zeker lezen. Dit boek is een echte aanrader !!! Spanning en romantiek : twee zaken die heel goed bij mekaar passen.

Je kan haar volgen op facebook en op instagram (jorienvcohrs)

Veel leesplezier !!!