De luizenmoeder serie VTM

Ik keek daarnet naar het nieuws en ontdekte een nieuwe serie over de Basisschool.  En omdat ik ook gedurende 30 jaar leerkracht was, trok het mij toch wel aan.  Er gebeuren hilarische toestanden…  Ik wou het al eens melden.  Ze zijn nog bezig met de serie op te nemen.  Ik heb drie filmpjes bijgevoegd van de Nederlandse productie.  Echt grappig!

De Luizenmoeder

In Schilde wordt momenteel de nieuwe VTM-reeks ‘De Luizenmoeder’ opgenomen. Die reeks gaat over allerlei hilarische toestanden in de lagere school. Het is een remake van de gelijknamige, succesvolle serie uit Nederland. De hoofdrollen zijn voor Lynn Van Royen en Els Dottermans. Wanneer de reeks uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

De Luizenmoeder is een Nederlandse comedyserie, gemaakt door

productiehuis Bing Film & Televisie en uitgezonden door AVROTROS, waarin Jennifer Hoffman de titelrol speelt. De tv-serie speelt zich af op een basisschool en is een satire op het gedrag van ouders en schoolpersoneel. Het idee is afkomstig van Jan Albert de Weerd en Ilse Warringa. Aanvang 2018 werd het eerste seizoen uitgezonden. De serie ontving lovende recensies en al snel werd besloten tot een tweede seizoen. De Belgische productiemaatschappij Lecter Media kocht in 2018 de rechten voor België en ging met de commerciële zender VTMin zee voor het maken van een Vlaamse versie. De serie werd ook aan Duitsland en Hongarije verkocht. In juni 2018 werd De Luizenmoeder bekroond met de Zilveren Nipkowschijf.

Dit zijn drie filmpjes van de Nederlandse versie.