Sandra Ringoot vertelt

Ik leerde Sandra vorig jaar kennen dankzij haar boek “Birdylove.” Een lichte thriller. Ik vond het een mooi verhaal en was nieuwsgierig naar de persoon die erachter zat. Ik nam contact met haar op via instagram en we hadden een gezellige babbel. We werden bevriend op facebook en Sandra stuurde mij regelmatig haar verhalen door om ze te laten redigeren door mij. We vonden het beiden leuk om samen te werken.

Nu heeft Sandra een leuke reeks bedacht met een konijntje “Mister Willing.” Af en toe zal er een verhaaltje verschijnen bedoeld voor kleine kinderen maar ook voor oudere. Volwassenen zullen die ook graag lezen. Er zit telkens een interessante boodschap in. Achteraf kun je met je kind en/of kleinkind erover praten en zo hun horizon verbreden.

Wil je haar beter leren kennen? Hieronder vind je het interview omtrent Birdylove.