Adventskalender 2022 : dag 17

Prince Vladimir : Thé noir aromatisé agrumes, vanille et épices.

CITRUSVRUCHTEN, VANILLE EN ZWARTE THEE MET KRUIDENSMAAK (bron : Kusmi)

Een charmante prins met pittige tonen van grapefruit, sinaasappel en limoen op een Earl Grey-basis!

Deze prins Vladimir is echt een vangst! Hij arriveert glorieus op zijn witte paard en neemt je mee voor een onvergetelijke theetijd. Wie kan er nee zeggen tegen een kopje thee geserveerd door een prins?

De rit te paard begint… Met een basis van biologische Earl Grey zwarte thee verzamelt Prins Vladimir het beste fruit om je smaakpapillen te prikkelen: bergamot, grapefruit en citroen… allemaal bekroond met heerlijke sinaasappelschil! Glijd met elke slok van het middeleeuwse Rusland naar de moderne tijd en weer terug! Beschermend, geruststellend en altijd met een winnende glimlach biedt Vladimir een echt tijdloze ervaring.

Prins Vladimir en Anastasia zijn het sterrenkoppel in Kusmi. Ze bezweek snel voor zijn charmes… en wij ook! Waar wacht je op?

Biologische thee los verkrijgbaar omdat het goed is voor de planeet, en in theezakjes voor onderweg.

Organic Prince Vladimir - Kusmi Tea

Vladimir I, die in 980 prins van Kiev werd, was een iconische figuur in het middeleeuwse Rusland. Bijgenaamd de Grote, de Rode Zon en zelfs de Heilige, veranderde zijn persoonlijkheid plotseling tijdens zijn bewind en hij werd zo vriendelijk dat de mensen hem omgedoopt tot Mooie Zon!

De praline is weer een N melkchocolade.

Het bedeltje is een rode kraal.

En de happy stone is Mickey Mouse ! Daar is Free zot van. Ze kijkt soms een filmpje op Disney Channel :

Nog een fijne dag! Tot morgen !