Dag 10 van 30 dagen zonder klagen

Niets gaat boven gezondheid !!

Hier krijgen we enkele goeie tips!

Ik ben een emotionele eter en hou van lekker eten, ook al is het niet altijd de juiste voeding.  Daar moet ik op letten.   Ik zal beginnen met mijn ontbijt te verbeteren.  Havermout moet ik echt leren eten.  Ik vind dat zo droog, maar het is natuurlijk zeer gezond.  Dus dat is mijn nieuw puntje.

 

Wel de donkere chocolade, hé!!!

Deze zes gewoontes helpen je eenvoudig gezonder te leven.
  • Gezond leven met kleine gewoontes. …
  • Eet minder vlees. …
  • Kies voor planten. …
  • Start de dag met een groene smoothie. …
  • Gebruik een milde multivitamine. …
  • Drink groene thee. …
  • Kies voor rood fruit en tomaten. …
  • Gezond eten en afvallen is simpel 🥑

Voedingsdriehoek

Gezond eten: wat is dat nu precies? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten dat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet. Daarom verzamelde Vlaams Instituut Gezond Leven alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde voeding – wat krijgt de voorkeur, wat beperk je beter – voor jou in de voedingsdriehoek.

 

http://www.pgpraktijk.nl/eet-jezelf-gelukkig/

 

Ik wens je vandaag en gezonde en fijne dag !!!