Dag 12 van 30 dagen zonder klagen

Inderdaad, door mensen en dingen die je graag hebt, te fotograferen, schep je een band.  Het maakt je blij om die mooie foto’s te herbekijken. Je haalt herinneringen op.  Ik geniet altijd ervan om de foto’s van mijn drie jongens te bekijken toen ze heel klein waren.  Wat was dat een mooie tijd.  Die blije gezichtjes in de volle natuur.  Ze klommen graag in bomen, op heuvels, op rotsen, enz….  En waar er een beek was met water, daar zaten ze ook in.  Genieten van de pure natuur.

Dus : begin eraan!  Neem foto’s!  Ik heb er hier al enkele gepost die mij blij maakten …

Onze Figaro ligt te genieten.  Hij is blij en gerustgesteld dat ik thuis ben vandaag.

 

 

Ik wandel heel graag met mijn blote voeten in het gras.  Liefst in de lente en de zomer als het wat warmer is.  Toch heb ik onlangs even geprobeerd en het voelde lekker fris aan.

 

 

 

 

Wanneer ik niet moet werken en thuis ben, dan zet ik altijd om 16u een theetje en eet een klein gebakje.  Gewoon om te vieren dat ik het goed heb thuis.

 

 

 

 

Ik voel mij ook heel blij wanneer ik tijd heb om wat te handletteren of een mooie tekst op mijn blog kan zetten.

 

 

 

 

 

Ook lekker eten maakt mij blij!  Een heerlijke omelet met courgettes! Mmmmm!

 

 

 

 

 

Ik lees heel graag.  Meestal waargebeurde verhalen maar ook heel romantische zoals deze hier.  Is net binnen!

 

 

 

 

 

Wat verlang ik naar de lente en de zomer!  Dan kunnen we weer smullen van die lekkere vruchten!

 

 

 

Ziezo, en nu aan jou om foto’s te nemen van wat je leuk vindt…