Dag 9 van 30 dagen zonder klagen

Inderdaad, we kijken af en toe eens in de spiegel en zijn niet altijd content met wat we zien.  Ik heb dat ook.  Alweer die krullen!  En onder één oog heb ik een walletje…   Maar vandaag zal ik dat eens positief bekijken.

 

Spiegels genoeg !!!  Wanneer ik ‘s morgens in de spiegel kijk, dan denk ik : er is nog werk aan de winkel.  En die krullen liggen zo plat…  Maar na wat kamwerk springen ze weer in het rond.  Hier en daar zie ik al wat grijs haar.  Dat is natuurlijk mijn ouderdom die dat meebrengt.  Dan denk ik : zal ik het laten kleuren of niet?  Nee, ik heb daar het geduld niet voor en dat moet je dan onderhouden en ik heb er ook de centen niet voor over.  Dus : laat ik mijn grijze haren maar hun gangetje gaan.  Grijs of zwart, dat verandert toch niets aan mijn persoonlijkheid.  Ik blijf wie ik ben.

Geniet nog van jullie dag en kijk niet teveel in de spiegel.  Je bent een mooi mens !!!