Hallo 2017!

Beste 2016,

Ik vroeg je om mij de weg te wijzen naar iets nieuws, een creatieve uitdaging waarin ik me zou kunnen uitleven.

En ik moet zeggen : gaandeweg rijpte het idee om een blog over boeken en taal te beginnen.

Er kwamen veel vriendinnen in de winkel die me op facebook volgden en die het leuk vonden om te lezen over de boeken die ik aanraadde.  Ik vond het zo tof om hun reacties te lezen dat ik besloot om de stap te wagen.

2016, je was een boeiend jaar waar ik dankzij facebook veel jeugdvriend(inn)en terug ontmoette.  Die mooie ontmoetingen zal ik in 2017 verder zetten.

Ook de nieuwe mensen die ik reeds leerde kennen, zijn toffe kunstenaars, schrijvers, tekenaars, enz…

Allemaal creatieve en lieve mensen!

 

Hallo 2017

Ik ben nieuwsgierig naar wat je me zal brengen.  Voor mezelf weet ik niet zo goed wat ik mag vragen, maar wat ik zeker wens is dat je meer liefde en vrede zal ronddelen.  Behoed ons voor onverschilligheid tegenover de vele aanslagen en oorlogen.  Laat ons meevoelen met de mensen in nood.  Dat we elk ons steentje mogen bijdragen, hoe klein dat steentje ook is…

En voor iedereen die ik liefheb : veel liefde.  In welke vorm dan ook.  Geef iedereen liefde, want daarmee begint echt alles.  Liefde om elke dag op te staan en te doen wat ze graag doen.  Liefde en hoop om opnieuw te beginnen als het nodig is. Help de mensen hun “Ikigai” te zoeken.

Tot volgend jaar !

Maak er een goed jaar van…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *