Weerzien in Japan

Dit boek is het vervolg op de eerder verschenen roman Hoefijzers in Japan, waarin de lezer wordt meegezogen in het turbulente leven van het hoogsensitieve meisje Shari en haar getraumatiseerde merrie Blanche. De bijzondere band maakt de twee onafscheidelijk, totdat Shari ziek wordt en een drastisch besluit moet worden genomen.

Wanneer Blanche noodgedwongen naar Japan is vertrokken, moeten ze allebei zonder elkaar verder. Het verdriet om het dramatische vertrek en het gemis van haar paard is groot bij Shari. Moeder Laura kan het niet loslaten en kampt met enorme gevoelens van spijt. Na vier jaar besluiten ze hun gevoel te volgen en reizen ze af naar Japan om Blanche op te zoeken. Het wordt een enerverende reis en het weerzien is hartverscheurend. Is de verbinding tussen hen nog altijd zo sterk en zullen Shari en Blanche na al die jaren herenigd worden?

Leeftijdscategorie vanaf 12 jaar en volwassen. Geïllustreerd met prachtige zwart-wit tekeningen.

Het is het heel aangrijpende verhaal van Blanche, Laura en Shari. Hoe groot de liefde tussen een paard en twee mensen kan zijn… Onverbreekbaar! Ze reizen naar Japan om Blanche te zien. Met foto’s !!!

Lees meer : Weerzien in Japan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *