Goedemorgen !

Goeiemorgen beste vriend(inn)en

De blog leidt reeds 3 dagen zijn leventje…  Ik moet er nog wat in komen.  Alvast bedankt aan de mensen die mijn blog reeds bezochten en een lief berichtje nalieten.  Ik kreeg veel privé-berichtjes.  Is leuk!

De zon schijnt en dat houdt de belofte in van een mooie dag.  Voor mij kan het alvast niet meer stuk.  Mijn zus komt deze namiddag op bezoek en we gaan samen de stad in.  Ik kijk ernaar uit.  We zullen ook een leuk “adresje” bezoeken.  Ik vertel er dan morgen wat meer over.  Eerst genieten…

 

Ik heb nog een kleine taaltip : Twijfel je soms eens aan het gebruik van je “lidwoorden”?

Dan heb ik hier de remedie : www.welklidwoord.be

Welk Lidwoord

De Nederlandse taal is moeilijk, oprichter Kevin de Vette kwam er ook niet uit en bouwde daarom deze website. Met de website kun je er heel makkelijk achter komen welk lidwoord bij een zelfstandig naamwoord hoort.

Je kan ook een gratis abonnementje nemen en elke dag wat oefenen.  Ik heb mij vandaag geabonneerd en zal telkens een e-mail krijgen om 7.15.  Ik zal wel niet altijd al wakker zijn, maar het zal wel al in mijn mailbox zitten…

Dagelijkse mail

De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *